mandag 26. august 2013

flott helg på fjellet:D


Vi har hatt 3 flotte dager på fjellet- med strålende sol og god temp. til tross av å tilbragt tiden på nesten 1000 m.o.h. Har gått i t-skjorte og shorts- DEILIG. Fredagen ble det en litt lengre fjelltur på 2,5 t rett i nærheten. På Lørdagen ble det rene dugnaden på hytta- med både maling av lister, dører, montering av div. lamper både inne og ute. montering av nye takrenner på nytt tilbygg og fuging av flis i dusjhjørnet. Utrolig hva en får gjort når man er 4 som holder på samtidig. hva gjør en ikke for sine kjære svigerforeldre:D




















Gaia har storkost seg på fjellet- og er en smule sliten i dag. En liten Jack Russell kan jo ikke slappe av når det skjer så mye.

I dag har jeg hatt formiddagsfri- og har benyttet muligheten til å rydde og vaske litt på loftstua. og har blant annet flyttet et speil og en stå lampe ved sofahjørnet. Lurer på hva jeg skal gjøre slik at rommet ikke føles så tomt....hmmmm. må nok få inn litt farger. får se hva det blir til.

Nå er det ny arbeidsuke med arb.helg. Blir mange senvakter i denne uka gitt. skummelt, for da ligger man litt lengre enn vanlig. men samtidig er det godt inni mellom og da.

Fortsatt go mandag alle sammen.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar