søndag 28. april 2013

Tid for blomster


Da er endelig våren her og syntes i dag at det var på tide å kjøpe litt blomster til terrassen. Kjøpte inn 3*10 pk på plantasjen. Gjorde seg med litt farge ute nå syntes jeg- og turte ikke kjøpe noe annet enda ettersom det fortsatt er nattefrost. Plantet dem ut i ulike potter og kurver. Gleder meg til fortsettelsen- tenkte å plante litt mer etterhvert- blant annet hortensia og margeritter.











lørdag 20. april 2013

transformation kjøkkenstol


Etter mye om og men har jeg endelig blitt ferdig med en av tre kjøkkenstoler. Jeg kjøpte de brukt på finn for 1 årstid tilbake. I utgangspunktet var de tenkt å bruke som ekstra/pyntestoler. De var opprinnelige blå med gammelt slitt rødt/blå trekk. Stol nr 1 er malt hvit og trekket om i et grovt stoff i fargen grå. Da er det bare to stoler igjen som skal ha samme behandlingen- blir bra:D men tar bare litt tid. er ingen hast men blir godt å ha det unna gjort.

Fortsatt fin helg folkens! Nå tar jeg ferie en uke. ses! 








onsdag 17. april 2013

Ny matboks anyone?


Ny matboks kanskje? Jeg kom tilfeldig over denne kule matboksen med 3 sepererate rom i metall eller bambusfiber på Lobelia sine nettsider i dag. Stilig:D





3525352435203521






tirsdag 16. april 2013

En helt vanlig tirsdag!

Deilig å komme hjem fra jobb i dag og vite at i morra har jeg helt fri (etter arbeidshelg). Driver derfor å funderer på om jeg skal benytte sjangen til å vaske vinduene?. Viss det er ok vær ute selvfølgelig;P Muligens må jeg også være litt husmor inne og- vaske og rydde litt. Er greit å gjøre det når en har god tid. Blir mye støv og hundehår over alt, og det blir VELDIG synelig når sola titter fram. 

Nå grottenveien og chai latte:)

   








Fortsatt fin tirsdag!



søndag 14. april 2013

stua- et lite innblikk

På tide å vise bilde fra leiligheten:) ikke bare interiør detaljer   

Under er et bilde fra stua vår. Et hjørne i nærheten av yttergang. Skatollet har jeg arvet etter farmor og fikk en make over i fjor sommer. Den er malt hvit og har fått nye håndtak. Lampen fant jeg på en liten interiør butikk i Halden og ble veldig fornøyd gitt. Kalenderen kom jeg over ifjor høst på living og speilet er kjøpt på åhlens på romjulssalg.







lørdag 13. april 2013

London tur

Planlegging til London tur på g:

Jeg skal snart til London på jentetur. Har de siste dagene surfet litt på nettet for å finne div. attraksjoner som kan være av interesse, samt få oversikt over museum o.l Det er jo så mye å gjøre og se i denne storbyen. Var der en kort tur for 3-4 år tilbake men dette var kun for 1 1/2 dag. Nå skal jeg være der fra søndag til fredag! Høres kanskje mye ut, men blir godt å ha god tid til å se seg rundt og ikke stresse. Noe som ihvertfall er klar er at vi skal se er LION KING på lyceum theatre:D:D og British  museum, tower of london, london circle og div. markeder. Må selvfølgelig innom butikker som Zara, Primark og Marc Jacobs for å kikke litt. Har bestemt meg for å ikke shoppe så mye denne gangen- skal være litt selektiv i hva jeg kjøper.  

Gleder meg:D














fredag 12. april 2013

Snart vår?

Endelig er snøen på terrassen opp er borte;D Temperaturen har steget betraktelig de siste dagene, og vi har hatt flere dager i strekk med sol som har varmet godt. Til helgen er det meldt 10grader+. Blir deilig. Heldigvis har vi en varmelampe som gjør det mulig å sitte ute foreløpig hvis vi skulle ønske det. Stoler ikke 100 % på værmeldingen i trøndelag- så utrolig uforutsigbart her. kan regne, hagle,snø, sol og opphold på en og samme dag. merkelig men en blir vant med det og. 
Må innrømme at jeg ser frem mot varmere tider nå- og håp om å kunne grille og sitte mer ute. 

*God helg folkens*                                                                                                   




onsdag 10. april 2013

Nye utemøbler?


Jeg har begynt å se litt etter nye utemøbler- da vi ikke enda har kjøpt noe til solterrassen oppe. Foreløpig har vi et cafesett, men ønsker noe komfortabelt som en både kan bruke til avslappping og måltider ute. Kom over en serie på Ikea- byggesett som en kan tilpasse selv. For at dette skal passe hjørne våres oppe får jeg bare plass til 2 seter, hjørne og 2 seter. usikker på om jeg får plass til sjeselong. Liker også stolen som også er i samme serie. Vi får se om det blir noe innkjøp:P


Sete 
Hjørne 


Sjeselong
Kurvstol

tirsdag 9. april 2013

Tv kos

Deilig å kunne ta det med Ro etter både tidligvakt og hyggelig middagsdate hos ei venninne. Nå skal jeg og Gaia bare slappe av foran tv'en. Jente kveld:) God kveld folkens






















mandag 8. april 2013

inspirasjon

Jeg er stadig vekk ute å kikker i butikker for å få inspirasjon.det er så mye fint. En av butikkene jeg liker godt er cornelias hus i sentrum . Her er noen ting som jeg kunne tenke meg:) er lov å vindus shoppe 













lørdag 6. april 2013

God helg

Denne uken har vi ryddet og fått ordnet mye på korn opp. Vi har fått sett over, og  kastet en del. Fått opp ny taklampe i trappa opp til loftsstua. fikk også ordnet ny kontorpult på ikea på torsdagen. Denne har fått fast plass oppe.  De siste dagene har simen  rigget til ny innkjøpte pc ting. Nå står det kun litt rydding igjen.





onsdag 3. april 2013

Ny klokke

Var en tur innom Ikea etter jobb i dag. I utgangspunktet for å se på kontorpult men så fant jeg denne klokka i mintgrønn. Måtte bare ta den med hjem- fått hedersplass i stua vår. Midt på den mørke roughpanel veggen vår.


tirsdag 2. april 2013

Prosjekt gjenbruk


Etter et tidligere oppussingsprosjekt i leiligheten hadde jeg igjen litt tapet- og tenkte hvorfor ikke friske opp en kjedelig settekasse?. Kjøpte derfor en umalt settekasse på Søstrene grene- malte den hvit og limte på utklipte tapetbiter. et voila:D
Har ikke helt bestemt meg for hvor den skal henge enda- tror det blir i trappegangen eller på det minste soverommet(som enda ikke er pusset opp).

Malt- før tapetsering

Ferdige resultatet


Kort påskefri


Vi var en tur i Hamar for å besøke familie, samt for å delta i barnedåp sist helg. Hadde fri fra jobben fra fredag til søndag. Det var knall fint vær og under viser jeg dere bilder fra tur på mjøsisen fra lørdagen. En må passe på når det sol og deilig utevær- gikk derfor en times på tur på mjøsa. Var mye folk som tenkte samme tanke. Nå er vi tilbake i Trondheim og er her er vinteren tilbake- snø. Ser frem til våren nå;)