mandag 29. juli 2013

FERIE:D

Endelig er det også min tur igjen- nå blir det 2 uker ferie gitt. så blir ikke mye blogging fremover. men skal komme sterkt tilbake. og skal ikke se bort i fra at det blir noe interiør kjøp mens jeg er borte. Nå ser jeg frem til avslapping på hytta sammen med familie.

Fortsatt go sommer og nyt sola den som kan:D





torsdag 25. juli 2013

steiking i sola

De siste dagene har vi hatt strålende vær i Trondheim- og det må bare nytes. en vet aldri åssen det blir fremover. Jeg er ikke den typiske soler og er ikke den som ligger å steiker seg hele dagen når det er go vær. Glad jeg har parasollen min gitt. Men synes det er deilig å sitte ute selv om det er varmt:D

Nå blir det siste dag med grilling før ferien starter:D og pakking senere i kveld



Siste innkjøp:D

I dag var jeg innom Kremmerhuset for å kjøpe bursdagsgave- endte i tillegg opp med et putetrekk jeg har kikka på nett. Denne gangen med motiv av en vær på:D

Nå er det nedtelling til ferie- bare 1 vakt igjen. Blir godt:D
Fortsatt fin dag folkens- nyt finværet.






















tirsdag 23. juli 2013

Kabeltromlene er ny beisa!

Kabeltromlene har fått en etterlengtet strøk med drygolin beis. De har blitt stygge i løpet av vinteren, samt ble jeg ikke helt ferdig i fjor når jeg hold på å beisa første gangen. Det er ikke noe særlig når de står ute i trønderværet. Godt å gjøre dette ferdig før ferien, og når det er varmt/opphold så de får tørket imellom. I morra kveld fortsetter jeg på motsatt side- blir lyse og fine igjen. samt skal jeg montere hjul på begge to slik at de blir enklere å flytte på. Den største er bare en smule tung for å si det sånn.

Nyt fin været folkens. Vi skal grille i dag og- maraton denne uka. deilig når en først har slikt vær:D  
























Noen som trenger mini postkasse?

Jeg synes disse små postkassene er helt nydelige- og finnes et mangfold av farger. Skal definitivt kjøpe en slik til et evnt. barnerom her hjemmet. Ved utgangsdøra har jeg en lignende, bare en del større:P





























mandag 22. juli 2013

sol og grilling:D

ENDELIG har sommeren funnet veien tilbake til trøndelag. I ettermiddag har sola varmet godt, og jeg har leta frem shortsen igjen. Vi benyttet i dag muligheten til å spise middag ute, og selvfølgelig grille. Ser ut til at det holder seg bra hele uka- og passer bra ettersom jeg snart går ut i ferie i 2 uker. nice. Og det blir sikkert flere dager med grilling- en må passe på når det først er muligheter og sol.
















Fortsatt fin mandag folkens:D





søndag 21. juli 2013

Maling av trappa:D


Etter litt kaffesøl og stygge flekker valgte jeg å sette i gang med ny runde med maling i trappa. Gikk til innkjøp av gulvmaling- og det er tydelig at det ikke var det jeg fikk sist gang jeg sa at jeg skulle male ei trapp. Tok en rå sjans på fargen da, det ble en grå/blå farge for å få kontrast. Blir mye hvitt ellers så håper det blir fint med litt mørkere farge på trappetrinnene. Nå er vi ferdige med 1 strøket- mangler et strøk med pensel og 1 strøk med rulle. Vi er spente på hvordan det blir tilslutt- om det blir for mørkt?. 























































lørdag 20. juli 2013

Inspirasjon- puter med ulike dyremotiv

Jeg skal ikke benekte at jeg er glad i "naturlige" elementer å stæsje opp leiligheten vår med- spesielt når vi kommer til å puter o.l. Jeg har hittil kjøpt en del putetrekk på kremmerhuset med ekorn/ugle og rådyr. Men det er jo flere andre som selger puter, dog en del dyrere. men RÅ STILIGE. Kom over puten nedenfor med motiv av en gris i Ålesund- men tror jeg etterhvert må ha en revepute i stua:D

Sjekk ut noen av de som finnes på markedet:
























fredag 19. juli 2013

kos i ålesund:)

Er på en snartur til ålesund. kom sent i går kveld. spiste en bedre middag på restauranten maki. i dag nyter jeg fridagen mens mannen min er på jobb/befaring. 

a en fortsatt fin fredag folkens:)












mandag 15. juli 2013

Hvor det ble det av sommeren?

Sør for Dovre er det  fin vær og sol- folk bader og skryter av deilig sommer. I Trondheim har det de siste dagene høljet ned og ser ut til at dette vedvarer minst en uke til. Vi får se hva som skjer. Glad jeg ikke har ferie nå- enda 1 1/2  uke igjen:D

Kos dere inne folkens- ta frem pleddet med noe varmt og drikke i dette kjørlige været:D













lørdag 13. juli 2013

God helg:D

Pizzaen står i ovnen, filmen er klar for avspilling og Gaia har fått tur. Nå er jeg i avslappingsmodus etter å ha hatt tidligvakt. Og ser frem til å ha fri frem til senvakta i morra.

Jeg har selvsagt rukket å omorganisere litt hjemme- bilde under viser skatollet mitt som har kommet inn på kontoret. samt har jeg kjøpt to nye kranser som har fått plass.



Videre har jeg fått grunnet en av kjøkkenstolene- så dette får vel fortsette på i morra formiddag. Må antageligvis ha 2 vanlige strøk til tenker jeg:D









fredag 12. juli 2013

Inspirasjon bad- prosjekt sommer 2014


Start med planlegging til oppussing av hovedbadet!

Hovedbadet våres er ikke blitt gjort noe med siden byggeåret i 1995 og bærer preg av dette standardmessig. Norema innredningen som er i dag er massiv  og tar mye plass. Lite praktisk med trange små skap med liten dybde. Varmtvanns tank og styring til fjernvarme er plassert i venstre hjørne på badet og tar opp mye plass (Denne er skjult i et hjørne på badet). Dusjkabinettet fungerer, men har en del skavanker- og håper inderlig at den holder ut til vi skal starte å pusse opp.









PLAN: Først må vi rive alt av våtromsplater, tak, demontere skap/wc/dusjkabinet og vegg til  varmtvanns tank. Wc skal vi bytte ut med den som er på badet oppe. Vi SKAL ha flis på gulv og vegger! har sett mest på lyse fliser til vegg og litt mørkere på gulv- kanskje grå/svart. Det blir downlights i tak med dimme mulighet- eneste rommet vi ønsker å ha dette. Jeg har ønske om å ha dusjhjørne med glassvegg og dør på en side- håper dette lar seg gjennomføre rent praktisk. samt har vi tenkt å ha skyvedør med glassspeil slik at vi skjuler vaskemaskin og evnt. tørketrommel med varmtvanns tank. Det blir vegghengt toalett- vegghengt baderomsinnredning, dobbelskuffer med bred servant og vegghengt høyskap. Fortsatt usikker på om jeg vil ha glassskap eller bare speil- ønsker ikke at det skal bli for "trangt" heller. men viktig med mye lagringsplass også. Videre må vi ha plass til tørkestativet vårt på badet ettersom vi ikke har eget vaskerom- slik at den får en fast sted å stå.

 Under er det div. bilder av ulike bad og type løsninger som jeg har sett på:

svart innredning 








Liker disse hvite flisene! 

Kombinasjon hvit mot svart


innredning fra linn-bad






glass skap fra ikea 


innredning fra linn-bad





Dusjvegg, som kan spesialbestilles etter mål
Dusjhjørne i herdet glass


dusjhjørne