mandag 27. januar 2014

Tulipaner:D

Trivelig med tulipaner:D

Endte opp med å bytte ut noen litt trauste juleblomster med friske og fine tulipaner. Gjorde seg virkelig med litt forandring og litt lyse farger inn i stua. 





Ønsker alle en fortsatt fin mandag!



mandag 20. januar 2014

Voksduk i mint grønn:D

Endelig har jeg fått kjøpt meg voksduk. Ettersom vi har ubehandlet trebord blir det stadig vekk en del uheldige flekker som ikke alltid er like lett å fjerne. da er det genialt å ha uansett om det er voksne eller barn som søler. Fant denne voksduken på stoff og stil. Denne typen er "billigere", tynnere men er lett å rengjøre med eddik vann. Prisen var veldig fin, kun 75 kr for 2,5 m. Tror jeg skal kjøpe flere så jeg kan bytte i mellom ulike farger.


Helgetur på hytta:D

I helga var vi på hytta sammen med svigers og svigerinna. Var utrolig godt å komme seg bort litt og endelig få smakt litt på vinteren. Var skikkelig vinter der oppe ja, 25 cm med nysnø og 10 minus grader. Ble ikke noe skitur da vi plutselig fant ut at vi ikke likevel hadde tatt de med, men at de stod i boden hjemme. tabbe..Det ble i stedet en liten gåtur til fots;D Som vanlig ble det mye god mat og innekos i form av strikking og lesing. Gaia har også hatt en fin tur. Vi har en skikkelig snøhund, ikke redd snø akkurat for hu elsker å base. og fikk være med på mange turer på ski med bestefar. en liten sliten jack russell i dag:D



Ha en fortsatt fin mandag folkens.

 Her blir det senvakt. godt å ha formiddagsfri etter helg innimellom.




































torsdag 9. januar 2014

Fridag:D

Det er godt med fridag kjenner- spesielt før en ny arbeidshelg. Dagen blir rolig uten noen spesielle planer enn å rydde, vaske klær, gå tur med Gaia og hente vil på rep. Frykter en stor regning:P Dyrt å ha bil. men frontlys må fungere +++. 

Det har endelig blitt antydning til vinter igjen etter å ha hatt plussgrader de siste ukene. Håper det snart kommer litt snø slik at det ikke blir så guffent ute- slik at det blir lunere inne.

Ellers har vi startet planlegging av nytt bad nede- og ser for oss ulike løsninger. Det er ikke 100 % bestemt enda men vi er på god vei. Planlagt oppstart er i mars.

Fortsatt fin dag til dere alle:D



tirsdag 7. januar 2014

Nib's utfordring januar- kjøkkenet mitt:)

Vi totalrenovert både kjøkken og stue når vi kjøpte vår kjære leilighet juli 2011. Siden da har det blitt forvandlet og er ikke til å kjenne igjen. Det bærer nå preg av moderne utseende, med stor arbeidsflate, og praktisk med tanke på oppbevaring og rengjøring.

Kjøkkenredningen fant vi hos Kvik i Trondheim med tilhørende tynn grå benkeplate og integrerte hvitevarer fra Siemens i svart og børstet stål. Vifta er fra Røros hetta. Glassplatene bestilte vi i etterkant, samt montert spotter under overskapene.















søndag 5. januar 2014

Godt nyttår:)

Håper alle har hatt en fin fin nyttårsfeiring!

Vi hadde besøk av familie, med god mat, drikke og hjemmelaget multeis. Fyrverkeriene så vi fra leira kapell som ligger på en høyde som skuer utover Trondheim by fra østsiden. Nydelig var det.
























I helga har har vi rydda og vaska jula ut av huset. Deilig:) Rødt og lilla er nå erstattet med hvitt og pastell farger. Og nye blomster.