tirsdag 25. februar 2014

Påskeliljer i februar:D

I Trondheim er det bart, 10 grader og sol om dagen- ikke noe som minner om vintervær akkurat. Har vært vårstemning i hele februar- noe som en hedmarking synes er merkelige greier. Så ble frista til å kjøpe litt farge til inngangspartiet i dag. Da ble det påskeliljer gitt. Ble fint synes nå jeg:D

Flere som har kjøpt blomster enda? Må innrømme at jeg er en smule tidlig ute. men men. er ikke dyre investeringen. kan ikke skade å pynte litt ute og.



















Prosjekt mars/april 2014- oppussing av hovedbadet:D

ENDELIG ER VI I GANG!

Etter litt forberedelser- rådføring med fagpersoner- vindusshopping av innredning-flis etc. nærmer vi oss snart starten for riving. Jeg har nå ryddet ut det meste som er i skapene. Gjenstår kun det som må brukes til daglig av litt skjønnhetsprodukter. Alt det andre er ryddet bort for en periode. Badet oppe skal nå taes i bruk. Blandebatteri og dusjsettet skal flyttes opp fra dusjkabinettet her til det oppe. Resten skal demonteres og rives! Så til helga får vi bare brette opp ermene. brekkjern og drill vil våre gode hjelpere!
Planen er at vi skal komme i mål til påske- altså i god tid før vår lille jente kommer til verden i juni. Orker ikke gå høygravid med et halvferdig bad. 

-Litt info: 
* Gips i tak og våtromsplater på vegg. 
* Flis på gulv og vegger. Mørkegrått 30*60 på gulv og hvite 25*40 på vegg. Mosaikk flis i dusj. 
* Dusjhjørne med glassvegg og glassdør mot inngang
* Nytt dusjsett og blandebatteri 
* Ny innredning, 100 cm bredt servant skap og speilskap. 
* Vegghengt toalett med lagringsplass i skyvedør. 
* Spotter/downlights i taket
* Nytt opplegg av el. 
* Nye lister rundt dør


















GLEDER MEG:D




lørdag 8. februar 2014

Utfordringen: tapetinspirasjon

Jeg har gleden av å vise frem yttergangen vår:D

Her har vi tapetert med Ferm Living sin serie harlequin i mint grønn. Fra å være en lys og kjedelig gang er det nå lyst og samtidig innbydende. Vi har helsparklet rommet, malt og tapetert selv. Senere har det blitt montert opp hyller til lagring av sko o.l, samt opphengt for ytterjakker i både hvit og krom. Og på andre siden har vi hengt opp store muuto.
































FARGEN MINT GRØNN ER BARE HELT NYDELIG:D


tirsdag 4. februar 2014

Litt pastell farger:D

Hei og hopp.:D

I Trondheim er det vårstemning, da det fortsatt ikke har kommet noe snø. De siste dagene har vi hatt opp mot 8 varmegrader. Merkelige greier. vinteren kommer vel etterhvert tenker jeg meg. Inne så holder jeg på litt å bytter ut hvitt eller svart med litt pastell farger. Nå fersken/korall og mint farger. Kjøpte meg noen nye putetrekk fra ikea som frisker det opp litt ekstra på stua. samt var jeg nylig innom søstrene grene hvor jeg fant noen kjempe søte vaser med skål:D disse har foreløpig fått plass i yttergangen.

















Fortsatt go tirsdag folkens. Jeg har fri etter arbeidshelg, og skal vel begynne å rydde og ordne litt her hjemme etterhvert. selvfølgelig slappe av litt med serier o.l også da.