søndag 27. april 2014

Prosjekt baderom:D

Fremgang på badet:D

Ting skjer og det går sakte men sikkert fremover. Mye har blitt gjort siden sist gang jeg la ut oppdatering.

Det har blitt lagt nytt opplegg til el. i taket, ferdig gipset og sparklet. Det er gjort justering på rør, lagt våtromsplater som er primet i skjøtene, og på vinylgulv er det lagt smøremembran og priming. Vi har fått hjelp til å komme i gang med flislegging på gulv. Det blir lagt 30*60 cm mørke grå flis på gulv og mørke grå mosaikk i dusjhjørnet. og så er stenderverk på plass i dusjhjørnet til innebygd dusjløsning og hylle nisje.

Senere venter det å få montert toalett, bygge inn toalett, sette opp lettvegg, få lagt opp rør til innebygd dusjsett og montere våtromsplate. Videre flislegge ferdig gulv og vegger. Montere dusjdører/glass, servantskap og speilskap++++

De neste 4 ukene får vi mye å gjøre- begynt å bli travelt for å få det bruksvennlig til vesle jenta kommer i starten av juni. Men vi håper vi rekker det.




















Påsken 2014

Her kommende en forsinket innlegg fra påsken 2014. Bedre sent enn aldri:D

Vi har en langhelg på fjellet sammen med familien til mannen min- ved Atnasjøen/Sollia i Hedmark. Utsikt mot vakre Rondane. Heldig med været var vi og. og kunne nyte sol fredag, lørdag og søndag. DEILIG. Som vanlig spiste vi masse go mat og slappet av med ulike sysler. strikking- boklesing o.l. 

Nedenfor viser jeg naturbilder og noen fra familien:












 













Håper alle hadde en knall fin påske:D om den var hjemme, ved sjøen, fjellet eller varmere strøk. 



tirsdag 22. april 2014

Inspirasjon- rimelig mintgrønn stol

Mintgrønn stol:D

Kom over denne stolen i et interiør blad- og ettersom jeg er super glad i denne fargen falt jeg jo pladask. har ikke plass til dette per i dag men skal nok se på den neste gang jeg er innom ikea. kanskje den kan være aktuell for barnerommet. om den ikke er for stor. 





mandag 7. april 2014

Solterrassen vår:D

Sist fredag 4/4-14 hadde vi nydelig vær i trondheim- sol og over 10 grader. Vi endte dermed opp på ikea en tur for å se/kjøpe nye utemøbler- Enholmen med grå puter. og fikk godkjenning. LYKKE. Bilen ble stapp full- bokstavelig talt. hehe men slapp heldigvis tilhenger. Møblene ble raskt skrudd sammen og prøvesittet utover ettermiddag/kvelden. Grillen ble rengjort og brukt for første gang i år. Satt faktisk ute til halv åtte tiden den kvelden, med litt ull og pledd. deilig!

Sofaen ble litt større enn tenkt da vi bestemt oss for flere sitteplasser for å utnytte hjørne mest mulig. Slik størrelsen er nå kan vi begge ligge i sofaen samtidig på hver vår side. samt få plass til besøk.

I tilegg kjøpte vi en kjempe stor sacco sekk til utebruk- til å f.eks sole seg i. Nå mangler jeg bare parasoller.






























Håper på mange fine dager:D




torsdag 3. april 2014

Nye utemøbler?

Ønsker meg nye utemøbler:D


I fjor endte det opp med at jeg ikke fikk kjøpt meg nye utemøbler. I år har jeg sykt lyst til å erstatte cafe settet på solterrassen på loftstua med en liten sofagruppe til vesla kommer. Godt å kunne ha et sted å slappe av når det er fint vær. Har sett på en gruppe fra ikea, Enholmen, hvor man kan sette sammen selv og som ikke koster skjorta. og hvor prisene er inkl. putene på bildet.




















Pris 4540



















Pris 3460



 Pris 2870



Pris 2170





















Pris 395






















Pris 149




















Pris 195