søndag 22. februar 2015

Ny oppbevaring

" FILT HUS"

Dette filt huset kjøpte jeg for å kunne oppbevaring litt av Olava sine små leker. Både fint og praktisk. Kan kjøpes på hm home sin barneavdeling.











































Det nye kontor rommet

Hva er gjort?


Før så det slik ut:

Rommet ble brukt til oppbevaring av solarium.  Veggene og taket var i ubehandlet furu panel. og på gulv var det kun linoleum fra før.  




Nå ser det sånn ut:

Veggene og taket er beiset i en hvitkalket farge. Etter første strøket ble furu panelen så godt som nytt- lyst og fint treverk. Og vi endte tilslutt opp med 3 strøk på veggene og 1 strøk i taket.

Gulvet som er lagt er fra pergo og er av fargen moderne grå.  Ble kanskje litt lik veggene men vi synes det ble lyst og fint.

Listverket er også beiset med samme farge.







































Videre har vi har montert hvit rullgardin i vinduet og fått på plass "min" fine isabelle tak lampe fra bohus.





 



























Nå mangler vi bare å innrede!


torsdag 12. februar 2015

Inspirasjon- bad og spa rom?

DETTE ER DRØMMEN!
 
Hvor genialt er ikke dette?
Badet i u etg er både kombinert bad og badstu. og om et par år skal dette antageligvis pusses opp da det bærer preg av slitasje. og ikke så rart ettersom det er 30 år gammelt. Mesteparten som er gjort stammer fra byggeår. Selv om det er flis på gulv o.l trengs det sårt total renovering.
 
Og vi har snakket om at få til en relax område på dette badet hvor vi kan få plass til dusj og badekar. og når jeg så dette bilde ble jeg inspirert av.
 
Få badstuen inn i badet så det "blir" et felles rom. why not.
 


mandag 2. februar 2015

Planlegging av nytt kjøkken

NYTT KJØKKEN!


Etter en spennende tegnetime på kvik har vi endelig første utkastet til nytt kjøkken. Og vi går denne gangen for åpen løsning:D Noe som vil gi en total forandring fra det vi har i dag- som tilsier at vi må fjerne alle veggene rundt det eksisterende kjøkken. og få det helt åpent mot stue/spisestue.

Bildene nedenfor er bilde av bilde, så er ikke av bra kvalitet ( kommer nye etterhvert).
Slik dere ser på bildene skal vi ha en "øy" mot stua, og mest skuffer og høyskap på langveggen mot spisestua. Alt av hvitevarer blir integrert. Og denne gangen blir det hvite fronter uten håndtak. 

Planleggingen er godt i gang. og vi må snart få rørlegger og elektriker inn på befaring. Mye skal gjøres der og. rør skal flyttes. nytt el skal legges skjult++++

VI ER SUPER GIRA!