fredag 20. mars 2015

Inngangspartiet i nyhuset

Et lite innblikk: Her fra inngangspartiet

Her har jeg fått satt ut litt stoler og bord/kabeltrommelen. Og for å ikke glemme påskeliljene som  jeg har plantet i flere potter. + litt dill som hører med. blant annet en mint grønn lykt jeg fant på ikea. 
















Ny fruktkurv

Litt nytt til hjemmet


Etter en liten tur innom kremmerhuset ble denne fruktkurven med meg hjem. synes den bare var så liten og nett. og fant ut at jeg ville ha noen litt sprekere farger på det nye kjøkkenet etterhvert. Den kan jo også få flere funksjoner som f.eks brødkurv o.l. 
























Utedag med min lille familie

Ute i finværet


For noen uker tilbake var vi ute på lekeplassen og koste oss. Olava husket og fikk sitte litt på bakken å undersøke hva det hvite og kalde var for noe. og Gaia var som vanlig på oppdagelsesferd. 















Olava*s midlertidige soverom

Nye kontoret/Olavas midlertidige soverom

Veggene er ferdig beiset- gulv er lagt- hengt opp lysekrone- og rullegardin er montert. og klærne er ryddet og bært ned. Rommet er så godt som klart! Mangler nå bare Olava m. seng og litt leker 

Dette blir som sagt Olava sitt rom i tiden fremover, mens vi pusser opp soverommene, gang og stue/kjøkken oppe. Vi skal også bo nede i denne perioden. Men det rommet er ikke ryddet og klart enda. Dette blir fortsatt brukt som kontor. 

Ca 1 mnd til vi starter med riving i stue/kjøkken!