mandag 14. mars 2016

Totalrenovering av soverom i 1 etg.

Bedre sent enn aldri>3


Dert er nå litt over 3 mnd siden soverommene opp ble innflytningsklare og tenkte at jeg skulle dere noen bilder med dere

Underveis i prosessen:






















 Ferdig møblert og oppusset: 

Masterbedroom
Her har vi valgt å flytte inngangen slik at vi får mer lagringsplass. Gips i tak og vegger. etterisolert. Montert parkett på gulv. Satt inn nytt vindu. Listefritt rundt vindu. ny innedør. Montert pax innredningen fra ikea. farge på vegg minty breeze.

Prinsesserommet til Olava
Her har vi skiftet vegger og tak, etterisolert. skiftet vinduene og gjort det listefritt rundt vindu. Byttet gulv, tak og veggflater. ny innedør. Malt veggene i prinsesserosa. Montert ny skap innredning fra Ikea, stuva









Oppheng og hyller på kjøkkenet

Små detaljer<3


I januar kom jeg over dette opphenget på ikea, det er forniklet og har kroker i 2 forskjellige str. Her har vi hengt opp stekepanne og noen kasseroller. er veldig fornøyd med resultatet. 




I tillegg jobber jeg med å male noen hyller i matt svart som skal henges opp til veggen- til oppbevaring av kaffe/te o.l. 



























Litt pynt på stua

Endelig er stueveggen dekorert 


I gjennom det siste halve året har jeg gjort små innkjøp og håper på at det skulle passe på veggen bak sofaen. Det ble små hus hyller, gul klokke, noen tre bilderammer og sist men ikke minst den kule tre rådyret vårt.



















Fortsatt god mandag alle sammen!