mandag 25. juli 2016

Nye utelamper






Nye utelamper!


Vi er veldig fornøyd etter at vi fant lampe serien vår til 50 % salg på  lampehuset. Vi kjøpte derfor de vi manglet til huset- i fargen galvanisert. Det ble tilslutt 2 Slettnes artic vegg og 1 Ytterholmen vegg. Planen er å montere disse på enden av husvegg, garsje og inngangsparti.

Bilder kommer senere.



Rydding på gårdsplassen!

Rydding på gårdsplassen


Nesten ett år etter oppussing av stue/gang, kjøkken og 2 soverom har vi endelig ryddet unna alt rælet vi har hatt ute. Etter 12 hengerlass med både søppel og gjenvinningmaterialer er området på bilde shinet. og ser ihvertfall bedre ut. 

Det er fortsatt en del arbeid som gjenstår ute. da planen er å endre innkjørsel. Noe betyr graving, graving og atter graving. Dette skal vi starte med i løpet av aug/sept. mnd.

Fortsettese følger!


























torsdag 7. juli 2016

Olava 2 år

Hurra for 2 åringen!


Olava ble feiret med familie og venner lørdagen 18 juni. Hovedpersonen koste seg fælt med både mat, kaker og litt snacks. Og var også fornøyd med gavene. Resultatet ble trampoline i hagen:D og den er fortsatt populær.











































fredag 1. juli 2016

Sommer på terrassen:D


























Ferdig beisede terrasser:D

Bedre sent enn aldri!

Endelig har jeg klart å legge ut bilder av det endelig resultat. NEMLIG beisingen av terrassene. Brukte denen gangen butinox shimmergrå og er veldig fornøyd med fargen. Den dekket bra så det holdt med et strøk.

Her er noen bilder: