Stua-før og etter


Stua har blitt totalrenovert fra førstestund. Med engang vi flyttet inn juli 2011 ble ALT revet.
I en periode hadde vi ikke kjøkken og måtte koke/steke ting på et hybelplater som vi hadde stående på et av soverommene. Ble en del grilling i den perioden for å si det sånn. Vi har lagt nytt el. og oppgradert det til nyere standard. lagt gipsplater på tak og vegger utenom en hvor vi har lagt roughpanel for å få kontrast. Simen brukte utallige timer med sparkling og pussing for å få en bra finish. Gikk for lyse vegger og malte derfor alle veggene i eggehvit. Vi valgte tregulv som er behandlet- lunt og godt å gå på. Satte opp en halvvegg i stua innmot kjøkkenet.

Kjøpte 3*1m med billy vitrinskap, noe som gir veldig god lagringsplass av div ting og tang. Spisebordet har min kjære svigerfar laget til oss, og stolene/benken er brukt funn. Sofaen og lenestolene er fra ikea og serien stockholm. Pallebordene har jeg laget selv, og malt hvit. Skjenken som står ved tv område er et bruktfunn- fikk den gratis på finn.no og er malt i fargen skumring, samt fått nye knotter fra lisbeth dahl. Noen av lampene har vi arvet fra min kjære svigerinne, over spisestua og taklampa i stua. Stålampa som står bak sofaen kjøpte vi på en liten interiørbutikk i Halden.

Stua til meg og Simen bærer preg av moderne elementer kombinert med naturlige produkter som tre. er veldig glad i kranser og kongler f.eks. samt har vi utepanel på veggen og tregulv som kanskje gir mange en "hyttestil". Men jeg synes dette gjør det veldig hjemmekoselig. Jeg har gått for lyse møbler- noe som gjør det enklere å legge til tekstiler med litt farge i. og som kan forandres på etter årstid.


Stua før riving 

Stua før riving

byggeplass 

Stua mot terrasse og yttergang
Stua etter gipsing- her sparkles det

Stua ferdig sparklet

Tv område- skjenken er et bruktfunn

Taklampe (arvet av min kjære svigerinne)

Spisebordet (Laget av svigerfar)
Pallebord- prosjektetSpisestue,nå
Stua- mot yttergang

Stue, nåIngen kommentarer:

Legg inn en kommentar