fredag 29. november 2013

Årets adventskalender!

Er det flere som ønsker seg en kalender uten sjokolade og godteri?

Jeg ble veldig glad i dag når jeg fikk førjulsgave fra tanta til mannen min i dag. og gjett hva- en TEKALENDER dere. Så utrolig bra. Dette har jeg selv tenkt på lenge- og hadde planer om å dra å kjøpe i helga.

Kalenderen gir deg da ulike typer te i løpet av 24 dager. GENIALT!

















onsdag 27. november 2013

snart advent- pyntinga har startet!

SNART ADVENT- kun 4 dager igjen:D

Jeg begynte så smått forrige helg med litt lys på stua, stjerne i stuevindu!. Nå har jeg hengt opp utebelysning på terrassen nede. Fått opp adventslys på soverommene nede (fra bohus) og hengt på papirstjerne ved spisestua, pluss oppe på loftstua. dessverre uten lys. Og min nye adventsstake fra ernst er på plass. I tillegg er noen av mine lilla putetrekk funnet veien til sofaen- more to come. i morra skal stua til pers. I morgen har jeg fri før arbeidshelg, tenkte da å henge opp mine nye lilla gardiner i stua nede, på med putetrekk, samt kjøpe inn litt lilla lys og kanskje noen flere putetrekk fra ikea! og ikke minst på oversikt over alle mine bokser med advent/jul i boden:P

På master bedroom
På kontoret/soverom

I stua nede 

Fra Loftstua 

Loftstua 

Ernst lysestake, magnetholder

Igjen, Ernst







søndag 24. november 2013

God helg fra Trondheim:D

Det er da snart advent folkens:D:D bare 1 uke igjen nå. Er vel lov å tjuvstarte litt da.

Her har jeg så smått begynt å finne frem litt til advent. litt lys både inne og ute. Tenkte å få hengt opp litt adventstjernene i vinduene og få opp utebelysning i løpet av helga. Blir så utrolig mye mer trivelig, spesielt nå som det blir så tidlig mørkt ute.

I går ble første stjerna hengt opp i stua- papirstjerne fra ikea som er nyinnkjøpt. i hvit farge. Det andre blir nok hengt opp i løpet av de neste dagene. og etterhvert skal nyinnkjøpte lille gardiner opp i stua!!!

I tillegg kom snøen tilbake igjen i går etter litt regn- og det snør fortsatt i dag søndag. Snakk om å få julestemning. håper bare det legger seg nå:D

I dag blir det langtur med Gaia og årets første "julemiddag", Ribbe m.mer på hedmarksvis.

Fortsatt go helg folkens:D





















ENDELIG, mer snø:D




mandag 18. november 2013

Inspirasjon- innpakking av julegaver:D

Julen nærmer seg med stormskritt. snart bare 1 mnd. igjen. 

Jeg er i full gang med innpakking og organisering av gavene jeg har fått i hus. Det er så utrolig koselig å bruke tid på å pakke og høre på musikk samtidig. 

Det er så utrolig mange måter å pakke inn og pynte julegavene på. I år har jeg gjort følgende på de fleste gavene. Gavepapiret har jeg kjøpt på ikea, gråpapir med ulikt mønster og farger. med tilhørende merkelapper. Jeg merker hver pakke med trykk fra dymomaskin- en liten touch hjemmelaget. 

Håper dere alle er i rute med gaveinnkjøp og evnt. innpakking. Jeg har igjen en del gaver enda- men det er også gaver jeg ikke kan kjøpe for tidlig heller. div. gavekort o.l. 

Be inspired:D



































søndag 3. november 2013

Søndagskos

Nå blir det hjemmelaget lasagne med salat,  og serier på tv.

Fortsatt god søndag til dere alle.