mandag 26. mai 2014

Badet er endelig bruksvennlig!

BADET ER BRUKSVENNLIG!

Etter 3 lange måneder med rot- støv og mange timer med arbeid er vi i mål.
Badet kunne endelig taes i bruk 18 mai etter siste finish med påkobling av vaskemaskin og montering av hyllesystem fra ikea. Vi mangler fortsatt skyvedører som vi skal spesialbestille på mål. Listverket måtte vi bestille. Fôringer er kjøpt inn og venter på montering. Ellers er det litt små pirk i taket- bittelitt sparkling og maling i overgangene fra flis til tak.

Slik ble slutt resultatet:

Vi har valgt integrert dusj løsning med tak og hånddusj i krommende detaljer (rør o.l er bygd inn i dusjhjørne). Her har vi bygd en nisje med hylle til lagring av div. Dusjdørene er innfellbare og kan krysses for å få bedre plass. På gulv har vi mosaikk fliser i blank mørk grå. Ellers på gulv har vi valgt industrielle gulv flis 30*60 i mørk grå. Vi valgte et servant skap fra IKEA, høyglans hvit med glasskap over.

Toalettet hjørne er delt opp med en lettvegg ved siden av. Her har vi også laget en nisje med hylle. og har laget kontrast ved å bruke mosaikk flis fra toalettet og opp mot taket.

Videre er lagringsområde våres tenkt både til vask, oppbevaring av både dagligdagse ting og skittentøy. Ettersom vi endte opp med litt dårligere plass enn fortventet måtte vi integrere stellebord i dette området. Algot serien på ikea har mange deler som gjorde dette mulig. Over vaskemaskin har vi montert en stor og dyp hylle som jeg har tenkt å bruke til dette. samt kan denne senere brukes til å stryke klær- brette klær o.l. GENIALT. Vi har ikke fått montert noe skyvedører her enda men dette skal komme på plass i løpet av sommeren, antageligvis med og uten glass på 2 skinner. En av de tre dørene skal være fastmontert pga fjernvarmesystemet.

























Vi har den siste tiden ryddet og ryddet både i stue og gang etter oppussingen. Masse verktøy, papp og rot som ikke lenger trenger å være fremme.

Jeg er lykkelig for å endelig kunne ta i bruk stua:D og at vi rakk målet om å få det bruksvennlig før vesle jenta kommer til verden.



 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar